A-Creme

92 % av testdeltagarna skulle rekommendera Baltex A-creme för en vän!

A-Creme från Baltex är marknadens i särklass mest beprövade A-vitamincreme för torr, känslig och irriterad hud. Den går snabbt in i huden, är mild, dryg och skön att använda. Många föräldrar använder A-creme på så väl sig själva som på sina barn.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Baltex AB
Produkt: A-creme
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 129 kr

Summering

I kampanjen för Baltex A-creme valdes 200 deltagare ut att få testa och utvärdera den skonsamma och välbeprövade A-creme under 3 veckors tid.

Det blev ett fantastiskt engagemang i sociala kanaler och många positiva kommentarer för Baltex A-creme! Hela 92 % av de 184 deltagare som svarade på utvärderingsenkäten kan tänka sig att rekommendera A-Creme till en vän!

Så tyckte deltagarna

Älskar den här krämen! Kommer köpa flera. Är mer än nöjd.”

”Hade inte förväntat mig att krämen är såå bra. Kommer definitivt använda den i framtiden!”

“Äntligen något som gör huden mjuk och tar bort eventuella flaggor! Ett stort plus är även att den inte doftar starkt av parfym!”

  • Huden blev mindre irriterad 75% 75%
  • Kändes återfuktande och mjukgörande 91% 91%
  • Anser att huden blev bättre 85% 85%
  • Rekommenderar till en vän 92% 92%

Från sociala medier

Information om produkten

A-creme är en mjukgörande och återfuktande hudcreme, som innehåller A-vitamin, med unika egenskaper. A-creme är fet, men går ändå lätt in i huden och upplevs som smidig att använda. A-creme hjälper huden att upprätthålla hudens naturliga fuktbalans samt mjukgör huden. Den innehåller väl beprövade, kvalitativa och godkända råvaror.

Effektiv mot torr hud

A-creme har visat sig mycket effektiv för torr hud såväl vid sträng kyla som i samband med sol och bad. Vidare har personer med olika typer av hudproblem, blivit hjälpta med att komma till rätta med sina problem.

Skonsam och välbeprövad

Värt att notera ifrån de studier som utförts på A-creme samt nästan sextio års användande är att det inte finns några bekräftade allergena egenskaper eller risk för överkänslighet vid användning. Detta får anses relativt unikt. Många kunder upplever A-creme som skonsam och skön att använda och många med problemhud eller känslig hud har använt A-creme med mycket gott resultat.

Marknadens mest beprövade vitaminkräm?

A-cremes historia sträcker sig ända till början av 1950-talet då den utvecklades av kemist Evert Berlin. Många är de hudvårdsprodukter har kommit och gått sedan dess.

A-cremes långa historik och trogna användare tar vi som ett bevis för A-cremes goda egenskaper och höga kvalitet. Det innebär att du kan känna dig trygg när du använder A-creme, inte minst på dina barn. Den är uppskattad som barnsalva för barn med hudbesvär i samband med användande av blöjor.

www.a-creme.se

Återförsäljare A-Creme

Apoteket Hjärtat

 Apotea

Vitaminhuset

Lifebutiken

Bodystore

Hälsningar från Baltex Health & Beauty AB

Hej!

Välkommen till Baltex Health & Beauty AB!
Har du som många andra känslig, lite röd och lättirriterad hud? Du kanske har svårt att hitta en creme som passar dig?
A-Creme har funnits på den svenska marknaden sedan 1953!! En klassiker som mycket väl kan mäta sig mot dyra märkes cremer. Du kanske är en av dem som får chansen. välkommen att prova en underbar ansiktscreme som både är mjukgörande och återfuktande och inte svider.

Lycka till!

Share This