Adapt Lugn kapslar

200 kvinnliga deltagare som upplever stress i vardagen och haft svårt att komma till ro har utvärderat Adapt Lugn kapslar!

Adapt Lugn är en antistress-produkt som hjälper oss ha en normal psykisk funktion, att ha en mer känslomässig balans vilket gör det lättare att minska vardagsstressen, att varva ner på kvällen och förbättra sömnkvalitén.

Adapt Lugn är en produkt för människor som känner sig påverkade av stress på dagen eller behöver hjälp att varva ner på kvällen. I dagens samhälle är stress och dålig sömn bland de absolut vanligaste problemen. Stress höjer hormonet kortisol i kroppen, vilket i folkmun brukar kallas för ”stresshormon”. Tillfälligt höga kortisolnivåer är naturligt hos människan eftersom det förbereder oss för flykt eller anfall, vilket var avgörande för vår överlevnad under evolutionens gång. Dock är långvarigt förhöjt kortisol skadligt för oss och kan leda till tillexempel utmattningssymptom och i värsta fall utbrändhet. För höga kortisolnivåer brukar öka nervositet, hjärtklappning och ge sämre sömnkvalitet.

De som provat Adapt Lugn brukar säga att de känner sig lugnare och mer avslappnade, att de har lättare att varva ner på kvällen och att de får bättre sömnkvalitét – utan att bli slöa och ofokuserade vilket de flesta läkemedlen brukar ge som biverkningar.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Svenska Örtmedicinska Institutet AB
Produkt: Adapt Lugn, 60 Kapslar
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 279 kr

Undersökningen genomfördes av Hälsopanelen i uppdrag av Svenska Örtmedicinska Institutet AB och var utan kostnad för deltagarna.

Deltagarna har använt Adapt Lugn innan sänggående eller vid behov under 30 dagar inför sin utvärdering

Under perioden har deltagarna delat med dig av deras upplevelse via Instagram och Facebook. Inläggen innehåller text, bild eller videomaterial.

Följande hashtags har använts: #Hälsopanelen #HpAdaptlugn #adaptlugn #stressaner

Så tyckte deltagarna

Rekommenderar

”Jag har under tiden jag använt Adapt lugn kapslar ej behövt ta Imovane insomningstablett. Blev så lycklig för detta. Tack för så bra kapslar!” EwaMaria 72 år

”En otroligt bra produkt som har hjälpt mig väldigt mycket.” Jennie 35 år

”Den funkar bra, mina tankar är inte på högvarv längre när jag ska lägga mig och försöka komma till ro. Visst, tankar finns, men de är inte lika intensiva som tidigare och det är lättare att somna nu.” Jenny 42 år

”Sovit mycket bättre med hjälp av tabletterna samt känt mig mera avslappnad under dagen. Fantastiskt!” Margareta 53 år

”Har blivit bättre med min oro!” Carina 71 år

”Jag har tagit Adapt Lugn på kvällen och kunnat koppla av, se på tv eller läsa i lugn och ro, utan att stressa runt som jag brukar göra. Jag är jättenöjd och kommer definitivt att fortsätta ta Adapt Lugn.” Malin 39 år

Rekommenderar inte

”Trodde att jag skulle kunna komma till ro lättare på kvällarna och kanske till och med kunna skära ner på sömntabletterna. Men jag kände tyvärr ingen skillnad.” Sanna 26 år

””Jag tycker inte jag kände av någon större skillnad när jag tog tabletterna, eventuellt lite lugnare.” Agnes 28 år

  • Har du känt dig mindre stressad under dagen när du använt Adapt Lugn? 73% 73%
  • Har du kunnat varva ned och kommit bättre till ro? 82% 82%
  • Har du känt dig mindre orolig under dagen? 64% 64%
  • Sover du bättre och känner dig mer utvilad när du vaknar? 61% 61%
  • Kan du tänka dig att fortsätta använda Adapt Lugn? 79% 79%
  • Kan du tänka dig att rekommendera Adapt Lugn till en anhörig eller vän? 85% 85%

Från sociala medier

Information om produkten

Vinnare av Swedish Health Awards som årets Anti-Stress Produkt – Adapt Lugn: Adapt Lugn innehåller en skräddarsydd kombination Adapt232-WS där antistressämnen som Ashwagandha, vårt patenterade extrakt Adapt232S* samt det unika kamomillextraktet NIH-3* ingår samt magnesium. Adapt Lugn är speciellt utformad för snabb effekt. Aktiveringen av kroppens eget stressförsvar sker inom en timme. Vägen från stress och oro till lugn och ro har aldrig varit kortare!

✓ Minska vardagsstressen
✓ Varva ner på kvällen
✓ Förbättra sömnkvalitén

Adapt Lugn ingår i en serie av tre ”Adapt-produkter”: ADAPT-serien är utvecklat i samarbete med välkända forskare inom biomedicin vid olika universitet och institutioner. Utvecklingen startade inom rymdmedicin, och fortsatte bland elitidrottare. Resultaten var så entydiga, och effekterna så märkbara, att adaptogener blivit en naturlig del av det dagliga rekommenderade kostintaget för såväl kosmonauter och astronauter, som idrottare och den vanlige människan. Hela Adapt-serien passar ihop. Starta morgonen med Adapt Life – din energikick – ta Adapt Sport inför krävande situationer och träning – avsluta dagen med Adapt Lugn – och sov gott! Adapt Lugn® är utvecklad och tillverkad i Sverige, från växtråvara till färdig produkt.

Rekommenderad dosering/användning: 2 kapslar på dagen för att sänka den dagliga stressen/alternativt 2 kapslar 1-1.5 h före sänggående.

Ingredienser: Ashwagandha (indisk ginseng), kamomill (NIH-3), patenterat komplex Adapt232-S (framställt av rysk rot, rosenrot, schisandrafrukt och B5), magnesium. Fyllnadsmedel magnesiumstearat och mikrokristallin cellulosa. Vegetabilisk kapsel.

Följande kriterier vill vi ha på våra testdeltagare:

– Kvinnor
– Stressad under dagen samt svårt att komma till ro före sänggående
– Man vaknar på natten och kan inte somna om

www.ortmedicinska.se
www.facebook.com/ortmedicinska/
www.apotea.se
www.halsokraft.se
www.lifebutiken.se

Hej! Vi är jätteglada över att du ansökt till vår undersökning. Du kommer att få prova en fantastisk produkt som gör skillnad! Vi ser med spänning fram emot dina senare svar från utvärderingsenkäten.

Bästa hälsningar,

SVENSKA ÖRTMEDICINSKA INSTITUTET AB
Georg Wikman, grundare, ägare, utvecklare

Share This