Adapt Sport

200 idrottare och motionärer har utvärderat Adapt Sport!

Adapt Sport® är ett helt nytt slags egenvårdsmedel inom sport och motion som riktar sig till dig som vill förbättra din prestation samt få en snabbare återhämtning efter träningspasset. Adapt Sport vänder sig till idrottare och motionärer. Adapt Sport motverkar utmattning efter krävande träning. Adapt Sport är utvecklad av Svenska Örtmedicinska Institutet och produkten bygger på upptäckten av en så kallad synergieffekt (förstärkningseffekt) mellan pantotensyra (B5) och adaptogena ämnen i en biomedicinsk upptäckt. Adapt Sport är utprövad av 215 elitidrottare med bevisad effekt.

 

200 deltagare har under 25 dagar utvärderat sin träningseffekt samt återhämtning efter träning.

Sökanden har angett:

  • Att de tycker om att träna men anser att energinivån är låg.
  • Att de blir väldigt trötta efter sin träning.
  • Att de tycker om att träna, har god energinivå men vill få bättre effekt av sin träning.

 

✓ Maximal energi  ✓ Ökad uthållighet  ✓ Snabbare återhämtning

Effekt inom 1 timme

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR
Företag: Svenska Örtmedicinska Institutet AB
Produkt: Adapt Sport
Marknadspris: 500 ml; 439 kr
Antal deltagare: 200 st

Undersökningen genomförs av Hälsopanelen i uppdrag av Svenska Örtmedicinska Institutet AB och har varit utan kostnad för deltagarna.

Deltagarna har under 25 dagar intagit 20 ml Adapt Sport före mental och fysisk ansträngning, ca 1-1.5 h före. Vid extra behov har dosen ökats upp till det dubbla.

Följande hashtags har använts för kampanjen #Hälsopanelen #HpAdaptSport

Så tyckte deltagarna

Rekommenderar

”Oj! Jag vet inte om det är psykosomatiskt eller sockerpillereffekt men jag känner mig som en ny människa! Herregud vad jag har kunnat ta ut svängarna och haft ork att gå den där sista milen. Mycket klarare i tanke och kropp. Kanske lite sömnproblem som jag inte vet om det hade med Adapt Sport att göra men det kändes som en väldigt liten nackdel kontra fördelarna” Yesim 44 år

”Jag upplevde att jag lättare kunde utmana mig själv under träning. Träningsvärken kändes mindre” Carina 34 år

”Vart jättepigg har redan köpt en ny flaska, tog av den varje dag fast jag inte tränade” Lisen 62 år

”Blev en trevlig vana på morgonen att ta en klunk och sen känna att det faktiskt gjorde verkan efter morgonträningen” Johan 34 år

”Bästa på länge, imponerad och sjukt effektiv. Jag är super nöjd. Riktigt bra jobbat!!” Melinda 26 år

 

Rekommenderar inte

”Hade föredragit tabletter då drycken smakar illa. Samt att tabletter är lättare och ta med sig sedan det står drycken ska förvaras i kylskåp” Helle 40 år

”Tyvärr så var det värsta med produkten smaken. Om smaken hade varit bättre så hade jag nog tyckt att det var en kanonprodukt” Robin 29 år

”Lite svårt att komma ihåg att ta den 20 min innan träningen” Annika 31 år

 

 

  • Upplevde du att träningen hade optimal verkan med Adapt Sport? 66% 66%
  • Upplevde du att kroppen återhämtade sig bättre efter hård träning med Adapt Sport? 71% 71%
  • Upplevde du att du blev klarare i huvudet med Adapt Sport? 62% 62%
  • Kan du tänka dig att rekommendera Adapt Sport till en vän? 74% 74%
  • Kan du tänka dig att fortsätta använda Adapt Sport? 72% 72%

Från sociala medier

Information om produkten

Adapt Sport® är ett helt nytt slags egenvårdsmedel inom sport och motion som riktar sig till dig som vill förbättra din prestation samt få en snabbare återhämtning efter träningspasset. Adapt Sport vänder sig till idrottare och motionärer. Adapt Sport motverkar utmattning efter krävande träning. Adapt Sport är utvecklad av Svenska Örtmedicinska Institutet och produkten bygger på upptäckten av en så kallad synergieffekt (förstärkningseffekt) mellan pantotensyra (B5) och adaptogena ämnen i en biomedicinsk upptäckt. Adapt Sport är utprövad av 215 elitidrottare med bevisad effekt som publicerats i vetenskaplig medicinsk sportjournal (Hovhannisyan et al., J Athl Enhancement 2015, 4:4). Studien visar att Adapt Sport ger;

1. Rätt balans: Kortisol behövs för träningen/påfrestningen och testosteron för uppbyggnaden. Kroppen återhämtade sig bättre och träningen hade optimal verkan.

2. Minskar mjölksyrenivåerna: Mjölksyrenivåerna mättes för att utvärdera återhämtning efter hård träning och tävling. Adapt Sport minskade mjölksyrenivån kraftigt jämfört med placebo (”sockerpiller”).

3. Förändring av prestationsförmågan. Prestationsförmågan ökade markant!

4. Bonuseffekt – förbättrad mental skärpa: Reaktionstester (CCPT – Connors Continuous Performance Test).

De adaptogena egenskaperna förstärks med det patenterade adaptogenkomplexet ADAPT S som visar att man får ökad prestationsförmåga och förbättrar sin återhämtning efter träning, samt förbättrar mental arbetsförmåga.

Adapt Sport är kontrollerad på ett internationellt laboratorium, LGC, vilka försäkrar att produkterna är fria från relevanta föroreningar med förbjudna ämnen. LGC är inte bara ISO17025 ackrediterade för denna analys, utan testar även inom ramen för World Anti-Doping Agency (WADA).

Adapt Sport ingår i en serie av tre ”Adapt-produkter”: ADAPT-serien är utvecklat i samarbete med välkända forskare inom biomedicin vid olika universitet och institutioner. Utvecklingen startade inom rymdmedicin, och fortsatte bland elitidrottare. Resultaten var så entydiga, och effekterna så märkbara, att adaptogener blivit en naturlig del av det dagliga rekommenderade kostintaget för såväl kosmonauter och astronauter, som idrottare och den vanlige människan.

 

Rekommenderad dosering/användning: 20 ml före mental och fysisk ansträngning, ca 1-1.5 h före. Vid extra behov kan dosen ökas upp till det dubbla.

 

Ingredienser: Koncentrerad äppeljuice, vatten, mörk sirap, glycerol, etanol
”1.2 ml* per 20 ml. *Anledningen till att alkohol används är att med ett uns alkohol i får man ingen fällning av örterna – dvs man får ej för mycket bottenslam – samt att 1.2 ml är borta ur kroppen på mindre än en kvart.”
Patenterat komplex framställt av rosenrot, schisandrafrukt, rysk rot, renrot och B5, samt ingefära, naturligt aromämne, konserveringsmedel (kaliumsorbat och natriumsorbat), vitamin E, B6, B2 och B1.

 

Besök hemsidan
Köp produkten här

Hälsningar från företaget

Hej!

Vi är jätteglada över att du ansökt till vår undersökning. Du kommer att få prova en fantastisk produkt som gör skillnad! Vi ser med spänning fram emot dina senare svar från utvärderingsenkäten.

Bästa hälsningar

SVENSKA ÖRTMEDICINSKA INSTITUTET AB
Georg Wikman, grundare, ägare, utvecklare

 

Share This