Bio-Chrom

81 % av testdeltagarna skulle rekommendera Bio-Chrom till en vän!

Bio-Chrom är ett kosttillskott med organiskt krom och hög upptaglighet. Krom minskar sötsuget och bidrar till en normal metabolism av näringsämnen i kosten.

Med ökad ålder kan koncentrationen av krom i olika vävnader minska avsevärt. Genom att äta något sött kan du tillfälligt lindra ditt sötsug på grund av den ökade energin, men effekten är kortvarig och snart är du tillbaka där det började. På lång sikt kan ett sådant sötsug ha en negativ effekt på kroppsvikten. Med en produkt som Bio-Chrom kan man hjälpa kroppen att bibehålla normala blodsockernivåer och förhindra att dessa situationer uppstår.

 

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Pharma Nord
Produkt: Bio-Chrom
Antal användare: 100 st
Cirkapris: 149 kr

Summering

I kampanjen för Bio-Chrom valdes 100 deltagare ut för att få testa och utvärdera Bio-Chrom kosttillskott under 30 dagar.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Bio-Chrom. Att sötsuget och intaget av sötsaker minskade var två av anledningarna till att hela 81 % av 78 deltagare kan tänka sig att rekommendera Bio-Chrom kosttillskott till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Jag trodde inte det skulle fungera men märkte snabbt en ändring i både sötsug och humör! Kommer att fortsätta att äta dessa.”

”Jag har tidigare provat kromtabletter av ett annat märke och märkte knappt någon skillnad då. Med Bio-Chrom märkte jag en avsevärd skillnad i minskat sötsug och jag kommer att fortsätta med tabletterna tills jag är av med mitt sockerberoende.”

”Fantastisk bra, och att vara med i studien/testet gjorde mig uppmärksam på mitt ätbeteendet lika mycket som sötsuget. Intressant.”

  • Tagit Bio-Chrome varje dag 78% 78%
  • Förbättring i humörsvängningar 61% 61%
  • Upplevde minskad sötsug 78% 78%
  • Äter mindre sötsaker nu 77% 77%
  • Märkte ingen skillnad i vikt 63% 63%
  • Kan tänka sig fortsätta att använda 77% 77%
  • Kan tänka sig fortsätta att använda 81% 81%

Från sociala medier

Information om Bio-Chrom kromtillskott

Varje tablett Bio-Chrom innehåller 100 mikrogram elementärt krom. Kromet som används i Bio-Chrom är organiskt bundet, vilket betyder att det är bundet till jäst och naturliga aminosyror (kromjäst). Det har en utmärkt biotillgänglighet och är upp till 10 gånger mer absorberbart än andra godkända kromkällor.

Rekommenderad daglig dos
1 tablett dagligen, helst med mat och vatten. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Bio-Chrom är lämpligt för vegetarianer.

Optimal biotillgänglighet
Bio-Chrom är tillverkat med en patenterad, organisk källa som kallas ChromoPrecise®, vilket är en kromjäst utvecklad speciellt för att ge optimal biotillgänglighet. Denna specifika kromkälla tillverkas i enlighet med strikta kontrollregler (GMP-standard som normalt används för att tillverka läkemedel) för att säkerställa utmärkt kvalitet och säkerhet med uttömmande dokumentation.

Minskar sötsuget
Kroppens kromreserv är cirka 4-6 mg. Med ökande ålder kan koncentrationen av krom i olika vävnader falla avsevärt. Intag av något sött kan erbjuda en tillfällig lindring av sötsuget på grund av den tillfälligt ökade energin, men effekten avtar snart och lämnar oss där vi började. På lång sikt kan ett sådant sötsug ha en negativ effekt på kroppsvikten. Med en produkt som Bio-Chrom kan man hjälpa kroppen att bibehålla normala blodsockernivåer och förhindra att dessa situationer uppstår.

Vad är krom?
Krom är ett viktigt mineral som bidrar till normal metabolism av kolhydrater, lipider och proteiner. Dessutom stöder krom biologiska processer som är involverade i att bibehålla normala blodsockernivåer. Oorganiskt bundet krom har oftast en dålig biotillgänglighet. Effekten av ett kromtillskott bestäms av hur effektivt detta näringsämne absorberas i kroppen.

Vilka livsmedel innehåller krom?
Goda naturliga kromkällor är:

– Skaldjur
– Nötter
– Russin
– Kött
– Bönor
– Svartpeppar

Vad är blodsocker?
Blodsocker är en gemensam term för blodnivåerna av glukos, som är kroppens energikälla. Hormonet insulin spelar en avgörande roll i metaboliserande av socker eftersom insulin ser till att socker kan komma in i cellerna. Krom bidrar till processen genom att säkerställa att insulin kan bindas till insulinreceptorer på cellmembranen.

Kroppens normala blodsockervärden är mellan 3 och 7 mmol / l.

www.pharmanord.se

Köp produkten på hälsokraft

Hälsningar från Pharma Nord

Med dessa ord vill jag tacka alla som ansökte om att bli utvald testperson för Bio-Chrom. Ett speciellt tack vill jag rikta till alla engagerade personer i testpanelen för era ovärderliga kommentarer och synpunkter.

Varma hälsningar,
Jonas Lind
Sales- & Marketing Manager, Pharma Nord

Share This