Coffee Slender

66 % av testdeltagarna skulle rekommendera Coffee Slender till en vän!

Tre koppar Coffee Slender om dagen kan minska måttet om magen! Coffee Slender är ett välsmakande frystorkat kaffe som innehåller ett standardiserat extrakt av klorogensyra, vilket har visats kunna vara till stor glädje för dem som vill gå ner i vikt. Den hämmar kroppens upptag av glukos och bidrar på så sätt till en balanserad blodsockerprofil.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Immitec Sverige AB
Produkt: Coffee Slender
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 399 kr för en månads förbrukning

Summering

I kampanjen för Coffee Slender valdes 200 deltagare ut för att få testa och utvärdera Coffee Slender frystorkat pulverkaffe under 1 månad. Av dessa var det 139 stycken som svarade på utvärderingsenkäten.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Coffee Slender. Mest uppskattat var den goda smaken och totalt är det 66 % av deltagarna som kan tänka sig att rekommendera Coffee Slender till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Underbart att få dricka kaffe som man vet även gör nytta för kroppen, kommer att köpa igen.”

”Helnöjd med tanke på att mitt sötsug försvann efter 2 dagars drickande. Har rekommenderat detta till många av mina kompisar. Synd att priset är lite högt på produkten”

”Tyckte Coffee Slender var ett gott kaffe. Inte hunnit uppleva någon förändring vad gäller vikt eller sötsug men jag har köpt en ny påse och fortsätter med den ett tag till :)”

  • Sötsug som avtagit 60% 60%
  • Har gått ner i vikt 35% 35%
  • Tyckte det smakade gott 68% 68%
  • Kan tänka sig fortsätta dricka 63% 63%
  • Rekommenderar till en vän 66% 66%

Från sociala medier

Information om produkten

Tre koppar Coffee Slender om dagen kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Innehåller standardiserat klorogensyraextrakt
Coffee Slender är ett kosttillskott bestående av välsmakande frystorkat kaffe med ett standardiserat klorogensyraextrakt som utvinns ur gröna orostade kaffebönor. Klorogensyra finns i allt kaffe, men vanligt kaffe innehåller mycket små mängder klorogensyra eftersom mängden klorogensyra minskar drastiskt vid rostning och filtrering. Varje kopp Coffee Slender innehåller 100 mg klorogensyra.

Bidrar till en balanserad blodsockerprofil
Klorogensyra har effekter som kan vara till glädje för dem som vill gå ner i vikt. Den hämmar kroppens upptag av glukos och bidrar på så sätt till en balanserad blodsockerprofil. Det i sin tur reducerar kroppens behov och produktion av insulin. Insulin är avgörande för kroppens förmåga att omvandla kolhydrater till fett, och en förhindrad överproduktion av insulin leder därför till minskad fettlagring i kroppen. Jämnare blocksockernivåer bidrar dessutom till att dämpa sötsuget avsevärt. Ett flertal studier med Coffee Slender är gjorda med lovande resultat.

Köp produkten här:

www.lifebutiken.se

Hälsningar från Immitec Sverige AB

Har du svårt för att bli av med de där extrakilona? Gillar du kaffe? Är du ofta sugen på sötsaker? I så fall kan Coffee Slender vara något för dig! Coffee Slender är ett välsmakande pulverkaffe som innehåller ett smak- och luktfritt extrakt av klorogensyra. Klorogensyra finns i allt kaffe, men i alldeles för små mängder för att vara verksamt. Mängden klorogensyra i Coffee Slender, däremot, kan vara till stor hjälp ifall du vill gå ner i vikt eller bara vill få bukt med sötsuget.

En dubbelblind studie publicerad i ansedda The Journal of International Medical Research 2007 visade att de som drack Coffee Slender gick ner 5,4 kg i genomsnitt efter 12 veckors användande.

Hälsningar
Immitec Sverige AB

Share This