Daylong solskydd

95 % av testdeltagarna skulle rekommendera Daylong solskydd till en vän!

Daylong ultra face SPF 25 är ett solskydd speciellt utvecklat för ansiktet och har egenskaper som motverkar hudens åldrande. Den skyddande och vårdande formulan som innehåller antioxiderande vitaminer och hyaluronsyra passar dig som värdesätter enkelheten med att bara behöva använda en produkt för ansiktet, det vill säga en kombination av dagkräm och solskydd.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Galderma Nordic AB
Produkt: Daylong ultra face SPF 25
Antal användare: 50 st
Cirkapris: 189 kr

Summering

I kampanjen för Daylong solskydd valdes 50 deltagare ut för att få testa och utvärdera Daylong ultra face SPF 25 under 2 veckor.

Stort engagemang och mycket nöjda deltagare blev resumén för Daylong solskydd. Dess konsistens och goda doft är två av anledningarna till att hela 95 % av 37 deltagare kan tänka sig att rekommendera Daylong ultra face SPF 25 till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Fantastiskt lätt konsistens som absorberas snabbt. Kladdar ingenting och passar perfekt som dagkräm. Bästa solprodukt för ansiktet som jag någonsin provat”

”Den skönaste solkrämen jag provat. Solskyddet varade hela dagen och gav ett riktigt bra skydd.”

”Daylong solkräm känns skön, återfuktande och lätt på huden, sjunker in snabbt och passar utmärkt under makeupen utan att huden ser fet ut. Har tidigare många gånger reagerat med små finnar av att använda solkräm i ansiktet vilket jag inte upplevt med Daylong, denna solkräm är och förblir en favorit hos mig och jag rekommenderar den varmt!”

  • Använde varje dag 73% 73%
  • Gav huden bra skydd 97% 97%
  • Använde som solskyddsprodukt 45% 45%
  • Använde som dagkräm eller bas för makeup 46% 46%
  • Nöjda med återfuktningen 95% 95%
  • Gillade doften 92% 92%
  • Tyckte den absorberades snabbt in i huden 97% 97%
  • Kan tänka sig fortsätta använda (köpa) 92% 92%
  • Rekommenderar till en vän 95% 95%

Från sociala medier

Information om Daylong – hudvårdande solskydd

Daylong ultra face SPF 25 är speciellt utvecklad för ansiktet och innehåller vitamin A, C och E. Vitaminerna har en antioxiderande effekt och skyddar mot de skadliga effekterna av fria radikaler. Med regelbunden användning, förhindrar Daylong hudens åldrande som orsakats av solexponering. Den har en mjuk och skön formula som absorberas snabbt, vilket gör den lämplig både som dagkräm och bas för make-up. Ger 24 timmars återfuktning och innehåller hyaluronsyra.

Hjälper dig att sola säkert och skyddar även mot den skadliga infrarödastrålningen

Med Daylong har du ett avancerat och högkvalitativt skydd mot UVA, UVB och den infraröda strålningen. Den infrarödastrålningen tränger allra djupast ned i huden och påskyndar hudens åldrande och ger upphov till skador på DNA. Daylong hjälper dig att bevara din huds ungdomlighet, glöd och hälsa medan du njuter av ett aktivt liv i solen.

Skön att använda

Daylong passar normal till torr hy och är även testad på känslig hud. Den är hypoallergen och dermatologisk testad. Daylong har en mild doft och dess fina kosmetik gör att den är mycket skön och lätt att smörja in, den absorberas snabbt och återfuktar huden utan att lämna några synliga spår efter sig.

Modernt sätt att skydda huden

Daylong är utvecklad och framforskad i Schweiz av experter inom dermatologi som använder sig av den allra senaste vetenskapen vad gäller solens påverkan på huden. Det här med att sola säkert har utvecklarna av Daylong tagit på allvar och Daylong skyddar huden på DNA nivå. Ett vetenskapligt tillvägagångssätt har använts när Daylong forskades fram. Produkterna har genomgått rigorösa och omfattande tester för att säkerställa högsta kvalité, effekt och säkerhet.Förutom Daylong ultra face finns ytterligare 4 produkter till försäljning i Sverige. Du hittar dem på Lloyds, www.apotea.se samt utvalda dermatologer och estetikkliniker.

Köp Daylong här:

www.apotea.se

Tack från Galderma Nordic AB

Hej,

Tack för att du deltog i utvärderingen av Daylong ultra face SPF 25. Det är verkligen inspirerande att få läsa kommentarer som: “Bästa solkrämen för ansiktet! Jag är så otroligt nöjd!”Vi är jätteglada över att 95% rekommenderar Daylong och att ni verkligen gillar återfuktningen, skyddseffekten, doften och att Daylong går snabbt in i huden. Många av er har använt Daylong varje dag och det är bra för även när det är molnigt ute så finns det UVA-strålning som bland annat påskyndar hudens åldrande. Du vet väl om att det finns ytterligare 4 Daylong produkter att testa? Köp de hos Lloyds apotek eller på Apotea.

Du har bara en hud – skydda den med Daylong

Soliga hälsningar,
Maria Hedström
Brand Manager Daylong
Galderma Nordic

Share This