Ellen Intimcreme

91 % av testdeltagarna skulle rekommendera Ellen intimcreme för en vän!

Ellen är en probiotisk utvärtes intimcreme speciellt framtagen för kvinnans intimvård. Den innehåller naturliga mjölksyrabakterier som mjukgör och skyddar ett torrt och känsligt underliv.

Krämen är lätt att applicera och absorberas snabbt av hud och slemhinnor. Den verkar skonsamt mot den torra och känsliga huden i underlivet och lämnar en naturligt fräsch känsla.

 

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Ellen AB
Produkt: Ellen Intimcreme 15 ml
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 99 kr

Summering

I kampanjen för Ellen intimcreme valdes 200 deltagare ut för att få testa och utvärdera intimcremen under 2 veckors tid.

Testdeltagarna visade stort engagemang och var mycket nöjda med resultatet. Hela 91 % av de 163 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Ellen intimcreme till en vän!

Så tyckte deltagarna

“Upplevde att denna krämen var som gjord för mig. Är jättenöjd med den.”

”Cremenkändes väldigt behaglig att använda och lindrar torrhet och irritation på ett effektivt sätt, kommer att fortsätta att använda denna produkt.”

”Arbetar som Företagssköterska och kommer att rekommendera den till kvinnor i samband med hälsokontroller.”

  • Behaglig konsistens vid applicering 93% 93%
  • Återkommande intimbesvär som förbättrades 65% 65%
  • Fräschare känsla i intinområdet 74% 74%
  • Kan tänka sig att fortsätta använda 90% 90%
  • Rekommenderar till en vän 91% 91%

Från sociala medier

Information om produkten

Probiotisk utvärtes intimcrème är speciellt framtagen för kvinnans intimvård. Cremen är skyddande och mjukgörande, och hjälper till att bibehålla hudens och slemhinnornas fuktighet i det yttre intimområdet. Innehållet av mjölksyrabakterier bidrar till en normal bakterieflora och ger en naturligt fräsch känsla.

Lämpad för alla kvinnor

Probiotisk utvärtes intimcreme är lämpad för alla kvinnor som upplever en känsla av torrhet i det yttre intimområdet och som vill bibehålla den naturliga bakteriebalansen.

Hur verkar probiotisk utvärtes intimcreme?

Det känsliga intimområdet hos kvinnan är koloniserat av mjölksyrabakterier. Dessa naturligt förekommande bakterier upprätthåller den normala bakteriefloran i det yttre intimområdet, där de också bidrar till uppbyggnaden av en skyddande hinna (hydrolipidfilm/skyddsbarriär) som bevarar hudens och slemhinnornas mjukhet och fuktighet.

Mjukgör, skyddar och bevarar fuktighet

Probiotisk utvärtes intimcreme är baserad på vegetabiliska fetter och oljor, och är därför mycket skonsam för den torra och känsliga huden i underlivet.

Köp Ellen Intimcreme här:

www.apotea.se

Hälsningar från företaget

Hälsning från Ellen AB

Välkomna att delta i vår undersökning av Ellen intimcreme. Vi är glada över att du har velat ansöka till denna undersökning och vi ser med spänning fram emot svaren från utvärderingsenkäten. Dina åsikter är mycket värdefulla för oss. Lycka till med Ellen intimcreme!

Vänliga hälsningar,
Ellen AB

Share This