FeMineral

Svenska Örtmedicinska Institutet AB har valt ut 200 kvinnliga testdeltagare som skall få testa och utvärdera FeMineral!

Femineral är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten. Femineral bygger på synergieffekt mellan fyra grupper biologiskt aktiva ämnen: järn med mineraler, antioxidanter, adaptogener och vitaminer.

Låga nivåer av järn är den vanligaste orsaken till att kvinnor mellan 15 och 50 år är trötta. Dagens kost kan oftast inte tillgodose behovet av järn och att enbart ta ett järntillskott räcker inte. För att kroppen ska kunna ta upp järn behövs örter, mineraler, vitaminer och spårämnen. Femineral innehåller inte bara järn utan även viktiga mineraler, vitaminer och spårämnen som samverkar för bästa järnupptag samt noggrant utvalda svenska hälsoörter som traditionellt använts vid trötthet och blodbrist.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Svenska Örtmedicinska Institutet AB
Produkt: FeMineral
Testperiod: 25 dagar
Marknadspris: 259 kr
Antal deltagare: 200 st

Undersökningen genomförs av Hälsopanelen i uppdrag av Svenska Örtmedicinska Institutet AB och är utan kostnad för deltagarna.

Vi söker 200 kvinnor som känner sig trötta i vardagen och som har/misstänker ett dåligt blodvärde. Deltagarna ska under 25 dagar inta 20ml FeMineral 1-2 gånger om dagen.

Deltagarna får gärna dela med sig av sina upplevelser under testperioden i sociala medier med följande hashtags:
#Hälsopanelen #Femineral #Järnbrist #Blodbrist #Trött

Från sociala medier

Information om produkten

Femineral är utvecklad och tillverkas i Sverige. Femineral är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten.

Järnbrist vanligaste orsaken till trötthet bland kvinnor
Järnets uppgift är att bilda hemoglobin, ett protein i de röda blodkropparna som transporterar syre från lungorna till kroppens olika vävnader.

När vävnaderna inte får tillräckligt med syre, sänks den fysiska och psykiska prestationsförmågan. Det är därför blodbrist gör att man känner sig utmattad och orkeslös. Andra tecken kan exempelvis vara blekhet, kalla händer och fötter, huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga, sköra naglar och minskad sexlust. Om du upplever något av dessa symtom kan det bero på järn- och mineralbrist. Femineral är speciellt framtaget för kvinnor och hjälper dig att uppnå normala järnnivåer på kort tid!

Vilka behöver extra järn?
Otillräckligt järnintag är den vanligaste orsaken till trötthet bland kvinnor. Cirka 40 procent av kvinnor mellan 13 och 50 år i Sverige har för låga järnvärden. De som är i särskilt behov av järn är:

Gravida. Under graviditeten behövs det järn både till mamman och barnet. Rätt mängd järn är viktigt för fostrets utveckling, moderkakan men brist gör också att mamman känner sig orkeslös under graviditeten.

Aktiva. Kvinnor som tränar hårt behöver extra järn för att syresätta musklerna, järnet går också ur kroppen i samband med svettningar.

Menstruerande kvinnor. Under mensen förlorar kvinnan 1-2 mg järn dagligen. Var 3:e kvinna i fertil ålder förlorar mer järn än vad kosten tillför.

Unga. Unga flickor lider ofta av trötthet på grund av järnbrist. Ett lågt järnintag via kosten i kombination med ett ökat järnbehov är ofta förklaringen.

Vad innehåller Femineral?
Femineral har en unik balans mellan mineraler, spårämnen, vitaminer, 14 svenska hälsoörter och rysk rot. Den innehåller bland annat:
– Järn, Vitamin B6, B12, B2, B5 och folsyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning.
– Järn, vitamin B6, B12, vitamin C och folsyra bidrar till normal blodbildning.
– Selen, zink, riboflavin och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
– Zink, biotin och selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Koppar bidrar till hudens normala pigmentering samt normalt hår och bindväv. Niacin bidrar till att bibehålla normal hud.
– Järn, selen, vitamin D, vitamin C och folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion. Folsyra bidrar även till vävnadstillväxt hos gravida.

Svenska Örtmedicinska Institutet på Facebook

Köp produkten här:

Svenska Örtmedicinska Institutet

Apotea

Hälsningar från Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Hej!
Vi är jätteglada över att du ansökt till vår undersökning. Du kommer att få prova en fantastisk produkt som gör skillnad! Vi ser med spänning fram emot dina senare svar från utvärderingsenkäten.

Med önskan om allt gott!

Bästa hälsningar
SVENSKA ÖRTMEDICINSKA INSTITUTET AB
Georg Wikman, grundare, ägare, utvecklare

Share This