Femineral, första utvärdering

83 % av testdeltagarna skulle rekommendera Femineral till en vän!

Femineral är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten.

Låga nivåer av järn är den vanligaste orsaken till att kvinnor mellan 15 och 50 år är trötta. Dagens kost kan oftast inte tillgodose behovet av järn och att enbart ta ett järntillskott räcker inte. För att kroppen ska kunna ta upp järn behövs örter, mineraler, vitaminer och spårämnen. Därför finns Femineral!

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Svenska Örtmedicinska Institutet AB
Produkt: Femineral
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 259 kr

Summering

I kampanjen för Femineral valdes 200 kvinnor ut för att få testa och utvärdera Femineral flytande järn- och mineraltillskott under 25 dagar.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Femineral. Att de kände sig piggare och fick förbättrat blodvärde är två av anledningarna till att hela 83 % av 166 deltagare kan tänka sig att rekommendera Femineral till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Mina upplevelser är bara positiva. Bra smak. Lagom stora flaskor för att ta med sig om man ska åka i väg. Man är pigg, glad och mår bra. Tummen upp. Ska gärna rekommendera till kompisar.”

”Blev piggare efter 4-5 dagar och rekommenderar verkligen denna. Bara wow för mig, min kropp och knopp.”

”Femineral är super – godare än Blutsaft och innehåller allt man behöver för att vara på topp. Dessutom blev naglarna starkare än någonsin – och jag med.”

  • Kände sig piggare 75% 75%
  • Fick förbättrad blodvärde 59% 59%
  • Fick starkare naglar 46% 46%
  • Blev inte förstoppad/hårdare i magen 78% 78%
  • Kände snabb skillnad 50% 50%
  • Kan tänka sig fortsätta använda 78% 78%
  • Rekommenderar till en vän 83% 83%

Från sociala medier

Information om Femineral

Femineral är utvecklad och tillverkas i Sverige. Femineral är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten.

Järnbrist vanligaste orsaken till trötthet bland kvinnor
Järnets uppgift är att bilda hemoglobin, ett protein i de röda blodkropparna som transporterar syre från lungorna till kroppens olika vävnader.

När vävnaderna inte får tillräckligt med syre, sänks den fysiska och psykiska prestationsförmågan. Det är därför blodbrist gör att man känner sig utmattad och orkeslös. Andra tecken kan exempelvis vara blekhet, kalla händer och fötter, huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga, sköra naglar och minskad sexlust. Om du upplever något av dessa symtom kan det bero på järn- och mineralbrist. Femineral är speciellt framtaget för kvinnor och hjälper dig att uppnå normala järnnivåer på kort tid!

Vilka behöver extra järn?
Otillräckligt järnintag är den vanligaste orsaken till trötthet bland kvinnor. Cirka 40 procent av kvinnor mellan 13 och 50 år i Sverige har för låga järnvärden. De som är i särskilt behov av järn är:

Gravida. Under graviditeten behövs det järn både till mamman och barnet. Rätt mängd järn är viktigt för fostrets utveckling, moderkakan men brist gör också att mamman känner sig orkeslös under graviditeten.

Aktiva. Kvinnor som tränar hårt behöver extra järn för att syresätta musklerna, järnet går också ur kroppen i samband med svettningar.

Menstruerande kvinnor. Under mensen förlorar kvinnan 1-2 mg järn dagligen. Var 3:e kvinna i fertil ålder förlorar mer järn än vad kosten tillför.

Unga. Unga flickor lider ofta av trötthet på grund av järnbrist. Ett lågt järnintag via kosten i kombination med ett ökat järnbehov är ofta förklaringen.

Vad innehåller Femineral?
Femineral har en unik balans mellan mineraler, spårämnen, vitaminer, 14 svenska hälsoörter och rysk rot. Den innehåller bland annat:
– Järn, Vitamin B6, B12, B2, B5 och folsyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning.
– Järn, vitamin B6, B12, vitamin C och folsyra bidrar till normal blodbildning.
– Selen, zink, riboflavin och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
– Zink, biotin och selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Koppar bidrar till hudens normala pigmentering samt normalt hår och bindväv. Niacin bidrar till att bibehålla normal hud.
– Järn, selen, vitamin D, vitamin C och folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion. Folsyra bidrar även till vävnadstillväxt hos gravida.

Köp produkten här: 

Apotea

Hälsningar från Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Hej alla glada FeMineralanvändare!

Vi är lyckliga över att ni provat produkten och även skrivit så fina kommentarer. FeMineral är verkligen fantastisk!! Snart kommer vi att ha med ytterligare en produkt hos Hälsopanelen – en produkt som är både rogivande och ger energi – vilket kan behövas nu när våren är i antågande med allt vad det nu innebär!! Var beredda!! Tusen tack igen!!

Bästa hälsningar
Christina Holm
Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Share This