FeMineral

200 kvinnliga testdeltagare med dåliga blodvärden och som upplever trötthet i vardagen har fått utvärdera FeMineral!

Femineral är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten. Femineral bygger på synergieffekt mellan fyra grupper biologiskt aktiva ämnen: järn med mineraler, antioxidanter, adaptogener och vitaminer.

Låga nivåer av järn är den vanligaste orsaken till att kvinnor mellan 15 och 50 år är trötta. Dagens kost kan oftast inte tillgodose behovet av järn och att enbart ta ett järntillskott räcker inte. För att kroppen ska kunna ta upp järn behövs örter, mineraler, vitaminer och spårämnen. Femineral innehåller inte bara järn utan även viktiga mineraler, vitaminer och spårämnen som samverkar för bästa järnupptag samt noggrant utvalda svenska hälsoörter som traditionellt använts vid trötthet och blodbrist.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Svenska Örtmedicinska Institutet AB
Produkt: FeMineral
Testperiod: 25 dagar
Marknadspris: 259 kr
Antal deltagare: 200 st

Undersökningen genomfördes av Hälsopanelen i uppdrag av Svenska Örtmedicinska Institutet AB och är utan kostnad för deltagarna.

Deltagarna har 20ml FeMineral 1-2 gånger dagligen i 25 dagar inför sin utvärdering.

Under perioden har deltagarna delat med dig av deras upplevelse via Instagram och Facebook. Inläggen innehåller text, bild eller videomaterial.

Följade hashtags har använts: #Hälsopanelen #Femineral #Järnbrist #Blodbrist #Trött

Så tyckte deltagarna

Rekommenderar

”Jag fick möjligheten att testa Femineral och kände markant skillnad redan efter några dagar. Jag kände mig piggare, bättre blodcirkulation, bättre tålamod och blev inte trött lika lätt.” Veronica 29 år

”Efter ca 10 dagar upplevde jag att kroppen reagerade annorlunda. Jag tappade mindre hår. Klarade att vara lugnare i konfrontationer med mina tonåringar och jag vaknade av mig själv på morgnarna, kanske inte helt utvilad men ändå piggare än innan. Ser fram emot fortsatt användning av denna.” Camilla 38 år

”Bra smak och har funkat jättebra. Bästa järnpreparatet jag provat. Kommer att fortsätta med FeMineral och har redan köpt en ny flaska.” Julia 46 år

”Jag har köpt en flaska Femineral efter testet som jag nu har påbörjat!! Tack för att jag fick chansen till att prova detta, mycket tacksam ☺ Ja känner mig mycket piggare och har mer energi!” Anna 40 år

”Redan efter ett par dagar märkte jag att jag blev piggare, mina händer kändes varmare och jag frös inte lika mycket om mina fötter. Naglarna har blivit starkare, har kunnat ha längre naglar nu än vad jag haft innan. Innan sprack de så fort de var lite längre, men inte nu!! Så nöjd!!” Sanja 33 år

”Fotsätter gärna använda FeMineral och redan rekommenderat till mina väninnor.” Anastasia 35 år

”Bara positiva saker om den, kollade järnvärdet efter tredje veckan och det var fullt uppe igen från det låga 🙂 Bättre hårbotten, och inte alls hård i magen!” Milena 42 år

Rekommenderar inte

”Jag var förväntansfull men märkte tyvärr ingenting. Smaken var god i alla fall.” Renate 51 år

”Det var inte riktigt min grej att ta FeMineral då jag är väldigt känslig för olika slags flytande kosttillskott. Ingen som vet riktigt vad det jag inte riktigt tål. Men min mage blev väldigt konstig och jag fick mycket myrkrypningar. Men jag tror säkert att denna kan passa för den som behöver extra järn, speciellt gravida och dom som menstruerar och blöder mycket.” Satu 32 år

  • Känner sig piggare när de äter FeMineral 81% 81%
  • Har ditt blodvärde blivit bättre? (Känner du dig varmare om händer, fötter och är inte så blek? 73% 73%
  • Har fått starkare naglar 58% 58%
  • Har känt sig förstoppade/hårda i magen 28% 28%
  • Kände skillnad redan efter ett par dagar 57% 57%
  • Kan tänka sig fortsätta använda FeMineral 84% 84%
  • Kan tänka sig rekommendera FeMineral till en anhörig eller vän 87% 87%

Från sociala medier

Information om produkten

Femineral är utvecklad och tillverkas i Sverige. Femineral är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten.

Järnbrist vanligaste orsaken till trötthet bland kvinnor
Järnets uppgift är att bilda hemoglobin, ett protein i de röda blodkropparna som transporterar syre från lungorna till kroppens olika vävnader.

När vävnaderna inte får tillräckligt med syre, sänks den fysiska och psykiska prestationsförmågan. Det är därför blodbrist gör att man känner sig utmattad och orkeslös. Andra tecken kan exempelvis vara blekhet, kalla händer och fötter, huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga, sköra naglar och minskad sexlust. Om du upplever något av dessa symtom kan det bero på järn- och mineralbrist. Femineral är speciellt framtaget för kvinnor och hjälper dig att uppnå normala järnnivåer på kort tid!

Vilka behöver extra järn?
Otillräckligt järnintag är den vanligaste orsaken till trötthet bland kvinnor. Cirka 40 procent av kvinnor mellan 13 och 50 år i Sverige har för låga järnvärden. De som är i särskilt behov av järn är:

Gravida. Under graviditeten behövs det järn både till mamman och barnet. Rätt mängd järn är viktigt för fostrets utveckling, moderkakan men brist gör också att mamman känner sig orkeslös under graviditeten.

Aktiva. Kvinnor som tränar hårt behöver extra järn för att syresätta musklerna, järnet går också ur kroppen i samband med svettningar.

Menstruerande kvinnor. Under mensen förlorar kvinnan 1-2 mg järn dagligen. Var 3:e kvinna i fertil ålder förlorar mer järn än vad kosten tillför.

Unga. Unga flickor lider ofta av trötthet på grund av järnbrist. Ett lågt järnintag via kosten i kombination med ett ökat järnbehov är ofta förklaringen.

Vad innehåller Femineral?
Femineral har en unik balans mellan mineraler, spårämnen, vitaminer, 14 svenska hälsoörter och rysk rot. Den innehåller bland annat:
– Järn, Vitamin B6, B12, B2, B5 och folsyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning.
– Järn, vitamin B6, B12, vitamin C och folsyra bidrar till normal blodbildning.
– Selen, zink, riboflavin och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
– Zink, biotin och selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Koppar bidrar till hudens normala pigmentering samt normalt hår och bindväv. Niacin bidrar till att bibehålla normal hud.
– Järn, selen, vitamin D, vitamin C och folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion. Folsyra bidrar även till vävnadstillväxt hos gravida.

Svenska Örtmedicinska Institutet på Facebook

Köp produkten här:

Svenska Örtmedicinska Institutet

Apotea

Hälsningar från Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Hej!
Vi är jätteglada över att du ansökt till vår undersökning. Du kommer att få prova en fantastisk produkt som gör skillnad! Vi ser med spänning fram emot dina senare svar från utvärderingsenkäten.

Med önskan om allt gott!

Bästa hälsningar
SVENSKA ÖRTMEDICINSKA INSTITUTET AB
Georg Wikman, grundare, ägare, utvecklare

Share This