Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om Hälsopanelen.se och våra kampanjer. Kolla om det finns svar på din fråga här. Om inte maila oss på kampanj@halsopanelen.se

Kostar det något att vara medlem i Hälsopanelen?

Nej, det kostar ingenting att vara medlem i Hälsopanelen. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något.

Förbinder jag mig till att prenumerera på något?

Nej. Det är frivilligt och gratis att delta och du kan när som helst avsluta samarbetet genom att ta kontakt med oss (se under ”kontakt” på www.halsopanelen.se för kontaktuppgifter).

Hur väljer ni ut deltagare till de olika paneler?

Företagen som anlitat Hälsopanelen.se för att utföra undersökningen har tydliga kriterier för urvalet av deltagare. Hälsopanelen.se kan inte påverka kriterierna.

Jag har fått ett paket av ett okänt företag innehållande en hälsning från Hälsopanelen. Varför får jag detta?

Du har nyligen anmält dig på Hälsopanelen.se till att utvärdera den produkt som skickats till dig. Vi hoppas att du får en positiv upplevelse av den produkt som skickats dig och att du delar med dig till vänner och bekanta via sociala medier, bloggar och personliga kontakter.

Min produkt var trasig när jag fick den. Vad gör jag?

Kontakta oss på kampanj@haslopanelen.se så försöker vi lösa det åt dig.

Hur gör jag för att dela med mig av min upplevelse?

Skriv ett inlägg på Facebook och Instagram så att dina vänner får reda på just din åsikt om den produkt du utvärderar. Vi blir extra glada om dina inlägg innehåller text, bild eller videomaterial. Vi förser dig med #hashtag som används vid varje kampanj.

Måste jag dela med mig av min upplevelse på sociala medier?

Det finns inga måsten men vi blir extra glada om du delar med dig av din ärliga upplevelse. Tänk på att din åsikt kan bli en del av någon annans upplevelse.

Måste jag svara på utvärderingsenkäten?

Företagen som anlitat oss ser med spänning fram emot din åsikt. De sätter ett högt värde på konsumenternas åsikt då det hjälper dem vidare i sin produktutveckling.

Ju fler som svarar i enkäten desto fler företag kommer att finna intresse i att dela ut produkter. Tänk på att din åsikt kan bli en del av någon annans upplevelse.

Utgår någon ersättning för mitt deltagande?

Nej. Det utgår ingen ersättning förutom att du får produkterna gratis som oftast har ett högt marknadsvärde.

Era mail hamnar i skräpkorgen?

Du har nog glömt att lägga kampanj@halsopanelen.se som betrodd avsändare i din e-post klient. Detta gör du enklast genom att öppna skräpkorgen och se om våra mail fastnat där.

I Outlook: Det finns 2 alternativ, antingen högerklickar du på mailet och gå ner till skräppost och väljer ”Lägg till avsändaren i listan Betrodda avsändare” eller så lägger du till mailadressen i din kontaktlista (dvs i dina kontakter).

I Gmail: Markera meddelandet och klicka på knappen Inte skräppost som visas högst upp och längst ned i det aktuella fönstret. När du tar bort markeringen från ett meddelande flyttas det automatiskt till inkorgen.

Share This