Frukt & Fiber

80 % av testdeltagarna skulle rekommendera Frukt & Fiber till en vän!

Nya Gastroline Frukt & Fiber tuggtärningar är välsmakande och speciellt utvecklade för att bidra till en normal tarmfunktion. Frukt & Fiber ger dig 100 % naturlig hjälp att hålla magen i gång. Det är lätt och smidigt att ta med i väskan eller på resan och utmärkt att använda i perioder när magen behöver extra stöd.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Baltex AB
Produkt: Frukt & Fiber
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 139 kr

Summering

I kampanjen för frukt & Fiber valdes 200 deltagare ut för att få testa och utvärdera Nya Gastroline Frukt & Fiber tuggtärningar under 2 veckor.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Frukt & Fiber. Att besvärstiden av förstoppningen blev mycket kortare och att produkten är 100 % naturlig är två av anledningarna till att hela 80 % av 163 deltagare kan tänka sig att rekommendera Frukt & Fiber tuggtärningar till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Nu har livet återvänt. Vågar göra det jag vill utan att vara orolig.”

”Blev lite besviken i början, men efter att jag ökat dosen till två bitar per dag blev det en enorm skillnad. Verkligen skönt att få ordning på magen. Kan varmt rekommendera denna produkt till de som behöver.”

”Magen har fått en hjälp när det som bäst behövs. Smaken gillar jag inte men känner ändå att det är värt att fortsätta med Gastroline Frukt & Fiber.”

  • Påtaglig minskning av tillfällen med förstoppning 60% 60%
  • Mycket kortare besvärstid av förstoppning 69% 69%
  • Inte lika påtaglig intensitet av förstoppning 72% 72%
  • Påverkat det sociala livet till det bättre 55% 55%
  • Påverkat klädvalet till det bättre 66% 66%
  • Nöjd eller mycket nöjd efter testperioden 67% 67%
  • Kan tänka sig fortsätta använda 68% 68%
  • Rekommenderar till en vän 80% 80%

Från sociala medier

Nya Frukt & Fiber tuggtärningar

Gastroline Frukt & Fiber tuggtärningar är speciellt utvecklade för att bidra till en normal tarmfunktion och hålla magen igång på ett naturligt och skonsamt sätt. Produkten innehåller noga utvalda ingredienser med olika egenskaper och finns både som tuggtärningar och tabletter.

100 % naturlig hjälp för att hålla magen igång!
Gastroline Frukt & Fiber tuggtärningar är välsmakande och styckförpackade i Freshpac™ för att bevara fräschör och mjukhet i varje tärning. Lätt och smidigt att ta med i väskan eller på resan och utmärkt att använda i perioder när magen behöver extra stöd. Nya Gastroline Frukt & Fiber innehåller rabarber som bidrar till en normal tarmfunktion och fikon som bidrar till normal mikroflora samt havrefibrer.

Magbarometern
Besvär med trög mage* orsakat av stress, dåliga matvanor och bieffekter av läkemedel är vanligt förekommande. 7 av 10 svenskar har problem med att hålla magen igång, framförallt kvinnor.

*I undersökningen Magbarometern 2013 tillfrågades drygt tusen svenskar om sina magbesvär. Hälften (49 %) uppgav att stress och matvanor lång bakom besvären, medan en fjärdedel kunde koppla samman besvären med sin medicinering.

Ingredienser
Fikon (Ficus carica L.), havrefibrer (Avena sativa L.), fruktkött av tamarind (Tamarindus indica L.), rabarberrot (Rheum palmatum L./Rheum officinale L.), agavesirap, solrosolja, koncentrat av plommon, cikoriarotfiber (inulin). Med fräsch smak av anis.

Rekommenderad dos och användning
Tugga 1 tärning på kvällen tillsammans med ett stort glas vatten. Vid behov kan Nya Gastroline Frukt & Fiber tas när som helst på dygnet. Effekten kommer vanligtvis efter 6-8 timmar. Den rekommenderade dosen kan variera från ½ till 2 tärningar beroende på individuell känslighet. Ska inte ges till barn under 12 år. Bör inte användas under graviditet och amning eller under längre tid utan råd av läkare.

Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Länkar

Läs mer om produkten på www.baltex.se 

Läs mer om förstoppning på www.doktorn.com

Hälsningar från Baltex Health & Beauty AB

Hej!

Ett stort tack till alla som har utvärderat vår nya produkt Gastroline Frukt & Fiber. Ni kommer alla inom kort att få ett erbjudande med en rabattkod som ni kan använda vid ert nästa köp av Frukt & Fiber.

Eva Milesson
info@baltex.se

Share This