Hemor*Rite

84 % av testdeltagarna skulle rekommendera Hemor*Rite till en vän!

Hemor*Rite är en unik behandlingsmetod som med hjälp av kryoterapi (kylterapi) behandlar svullna, irriterande och blödande hemorrojder. Du märker effekt direkt och redan efter 8 minuters användning kan du återgå till vardagen.

Hemor*Rite Kryoterapi är en effektiv behandlingsmetod som behandlar det drabbade området direkt och inte indirekt som vid andra metoder. Kylan bedövar smärta och minskar svullnader. Dessutom minskar blodflödet, vilket minimerar risken för att inflammationer sprids. Hemor*Rite ger upp till 10 timmars behandlingseffekt och är fri från biverkningar.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR
Företag: Palliance AB
Produkt: Hemor*Rite
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 299 kr

Summering

I kampanjen för Hemor*Rite fick 200 kvinnor testa och utvärdera Hemor*Rite hemorrojdbehandling i en period om 10-14 dagar.

Trots diverse strul med produktutskicken fick vi ett stort engagemang och mycket nöjda deltagare av Hemor*Rite hemorrojdbehandling. Hela 84 % av 121 deltagare kan tänka sig att rekommendera Hemor*Rite till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Jag fick besvär när jag blev gravid och denna behandling har verkligen lindrat mina besvär och det känns jättebra nu och jag kommer definitivt köpa den igen om de kommer tillbaka!”

”Positivt överraskad. Trodde det skulle vara krångligt att använda men är enklare än jag trodde. Hygienisk och man slipper kladd.”

”Det bästa var att den känns mer naturlig än någon annan produkt man kan köpa för hemmabruk. Den är ju även drogfri, vilket är bra och smart, då ni kommit på en sådan produkt. Mycket bra! Tack!”

  • Hade både inre och yttre hemorrojder innan 42% 42%
  • Hade yttre hemorrojder innan 33% 33%
  • Hade inre hemorrojder eller analsprickor innan 25% 25%
  • Upplevde lindring i två timmar eller mer 53% 53%
  • Upplevde kylan som neutral eller behaglig 88% 88%
  • Mycket eller ganska användarvänliga 71% 71%
  • Upplevde behandlingen som hygienisk 79% 79%
  • Motsvarade förväntningarna helt eller delvis 80% 80%
  • Kan tänka sig använda igen 83% 83%
  • Rekommenderar till en vän 84% 84%

Från sociala medier

Information om produkten

Hemor*Rite är en läkemedelsfri behandling utan biverkningar och kan lindra och behandla dina symptom oavsett om du har inre eller yttre hemorrojder, analsprickor eller klåda. Normalt räcker två behandlingar per dag, och du upplever en effekt direkt när kylan kommer i kontakt med kroppen. Hemor*Rite lämpar sig särskilt väl för dig som är gravid eller nyligen fött barn.

Hemor*Rite är ett alternativ till läkemedel som salvor och stolpiller men till skillnad från dessa kan du med Hemor*Rite behandla och förebygga både yttre och inre hemorrojder vid samma behandlingstillfälle. Du behöver inte heller fundera över rätt dosering.

Fördelar med Hemor*Rite:

– Lindring och effekt från första behandling

– Enkel och hygienisk behandlingsmetod

– Fri från substanser och biverkningar

– Behandlar både inre och yttre hemorrojder

Hemor*Rite säljs på:

www.apoteket.se
www.kronansapotek.se
www.apotea.se

Hälsningar från Palliance AB

Palliance AB hälsar alla kvinnor välkomna att delta i vår produktstudie.

Besväras du av hemorrojdsymptom? Du är inte ensam! Varje dag lider 4 % av den vuxna befolkningen av besvär med hemorrojder och över 50 % drabbas någon gång i livet. Vår målsättning är att öka medvetenheten kring hemorrojder och att det finns behandlingsmetoder som hjälper.

Välkommen!

Anders Lantz
Kategoriansvarig mage och tarm
Palliance AB

Share This