HYLO-GEL lindrar torra ögon

200 deltagare som besväras med torra ögon har valts ut!

Produkter skickas ut senast nästa vecka!

En av fem vuxna svenskar har problem med torra och trötta ögon i varierande grad, och orsakerna är flera bl a ökad användning av datorskärmar och smartphones som gör att man blinkar färre gånger. Andra vanliga orsaker är användning av kontaktlinser, rökning och vistelse i miljöer med air condition samt läkemedelsbiverkningar.

Den som har torra ögon upplever ofta att det bränner, svider eller skaver i ögonen, att de är trötta och röda, rinner hela tiden och att det är svårt att sätta i kontaktlinser.

HYLO-GEL ögondroppar är långtidsverkande ögondroppar vid ihållande torrhetskänsla. HYLO-GEL ögondroppar ger intensiv, terapeutisk smörjning av ögat vid allvarligare och ihållande torrhetskänsla och efter kirurgiska ingrepp. HYLO-GEL ögondroppar passar även kontaktlinsbärare.

HYLO-GEL ögondroppar innehåller hög koncentration hyaluronsyra som ger en långvarig lindring för ögat, utan att ge dimsyn.

Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. HYLO-GEL® är skonsam mot ögat, helt fri från konserveringsmedel och behandlingstiden är obegränsad.

Sista förbrukningsdatum är 6 månader efter bruten förpackning.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Medilens Nordic AB
Produkt: HYLO-GEL
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 230 kr

Undersökningen genomförs av Hälsopanelen i uppdrag av Medilens Nordic AB och är utan kostnad för deltagarna.

Deltagarna skall använda sig av HYLO-GEL dagligen efter behov under 14 dagar.

Under testperioden får du gärna dela med dig av din upplevelse via Instagram och Facebook. Extra glada blir vi om dina inlägg innehåller text, bild eller videomaterial. Använd våra hashtags

Efter avslutad testperiod får du en utvärderingsenkät via mejl som vi gärna ser att du svarar på. Det är genom den som din åsikt blir en del av någon annans upplevelse. Enkäten skickas ut av Hälsopanelen.

#Hälsopanelen #HPHYLO-GEL

Information om produkten

SMART DESIGN

HYLO-serien använder sig av det patenterade COMOD-systemet som är ett miljövänligt alternativ jämfört med engångspipetter. Det är också kostnadseffektivt i förhållande till andra produkter i flaska då man via detta system får ut minst 300 sterila droppar ur 10 ml.

SÄKER FLASKA

COMOD-systemet är också säkert – det finns inga filtersystem eller någon risk för sammanblandning av innehållet då flaskans pumpsystem är garanterat tätt. Hatten på flaskan sluter dessutom tätt mot den mjuka och rundade flaskmynningen.

FÖRDELAR

På utsidan ser flaskan ut som många andra, men på insidan finns en unik konstruktion som innebär många fördelar för dig:

  • Enkel att använda
  • Inget spill och kladd
  • Alltid exakt dos – minst 300 sterila droppar per flaska (10 ml)
  • Hållbar i 6 månader efter öppnandet
  • Helt fri från konserveringsmedel

 

Köp HYLO-GEL här

Apotea

Apoteket  

Kronans apotek 

 

Hälsningar från Medilens

Vi är tacksamma att du valt att ingå i vår undersökning och vi ser med spänning fram emot din återkoppling kring HYLO-GEL.

Vi hoppas att du uppskattar produktens innehåll, produktfördelar och den smarta doseringspumpen.

Varmt tack för din hjälp och ärliga återkoppling!

Med vänlig hälsning HYLO-teamet på Medilens.

Sanna Andersson (KAM)

Share This