Optive Fusion

86 % av testdeltagarna skulle rekommendera Optive Fusion till en vän!

Säg farväl till torra ögon. OPTIVE FUSION™ ögondroppar ger långvarig lindring och skydd på djupet för dig med torra ögon. Ögondropparna har en unik kombinationsformulering för att ge omedelbar lindring, en hög komfort och ett förlängt skydd mot symtom på torra ögon. OPTIVE FUSION™ lämpar sig för kontaktlinsbärare och kan användas i upp till 6 månader efter öppnande.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR
Företag: Allergan Norden AB
Produkt: Optive Fusion
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 149 kr

Summering

I kampanjen för Optive Fusion valdes 200 deltagare ut för att få testa och utvärdera Optive Fusion ögondroppar under 30 dagar. Av dessa var det 168 stycken som svarade på utvärderingsenkäten.

Stort engagemang och mycket nöjda deltagare blev resumén för Optive Fusion. De flesta använde ögondropparna varje dag och upplevde att besvären minskade, vilket är ett av skälen till att hela 86 % av deltagarna kan tänka sig att rekommendera Optive Fusion till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Superbra produkt, mina linser brukar alltid kännas torra på eftermiddagen och med några droppar Optive Fusion så var de som nya igen :)

”Äntligen ögondroppar som fungerar för mig. Behändig storlek på flaskan. Rekommenderas starkt!”

”Optive Fusion var jättebra för mina torra/trötta ögon men flaskan var lite väl hård att ‘trycka på’ för att få ut dropparna.”

  • Använde ögondropparna varje dag 61% 61%
  • Besvären försvann helt eller delvis 95% 95%
  • Lika bra eller bättre jämfört med andra produkter 89% 89%
  • Kan tänka sig använda igen 85% 85%
  • Rekommenderar till en vän 86% 86%

Från sociala medier

Information om OPTIVE FUSION™

Torra ögon kan ha många orsaker, till exempel att man har vistats i luftkonditionerade rum eller suttit för länge framför datorn. Det kan också ha medicinska orsaker som ålder eller sjukdomar.

OPTIVE FUSION™ innehåller två välstuderade ämnen; syntetisk hyaluronsyra (HA) och natriumkarboximetylcellulosa (CMC) som var för sig visat sig vara utmärkta i ögondroppar och som tillsammans förstärker varandras effekt för att ge långvarig lindring och skydd för torra ögon. OPTIVE FUSION™ är den enda ögondroppen baserad på den unika kombinationen av dessa två. Dessutom innehåller den skyddande ämnen, så kallade osmoprotektanter, som går djupare in i ögat och skyddar cellerna från att bli uttorkade vilket annars på sikt kan skada ögat.

Optive innehåller Purite®, ett dokumenterat milt konserveringsmedel som bryts ner till naturliga tårkomponenter när det kommer i kontakt med ögat. OPTIVE FUSION™ kan användas tillsammans med alla kontaktlinser och kan användas i sex månader efter öppning.

Länkar

www.apotea.se

www.optive.se

Hälsningar från Allergan Norden AB

 Hej!

Vi tycker att det skulle vara roligt om du ville vara med i denna undersökning av Optive Fusion. Vi ser mycket fram emot att höra vad du tycker om vår nya produkt och hoppas att du ska uppskatta den!

Bästa hälsningar
Göran Dybner
Allergan Norden AB

Share This