PROIBS

85 % av testdeltagarna skulle rekommendera PROIBS för en vän!

Hela 15-20% av Sveriges befolkning beräknas ha återkommande besvär och ont i magen som kan kopplas till diagnosen IBS.

Vanliga symtom för IBS är oregelbunden tarmfunktion med diarré, omväxlande diarré och förstoppning, magknip och buksmärtor. IBS drabbar ofta unga aktiva personer och kallas ibland för stressmage eller ballongmage.

PROIBS är en välsmakande dryck med smak av citron. Produkten innehåller AVH200®, vilket är ett extrakt av bladen från växten Aloe Barbadensis Mill. PROIBS har testats i en vetenskaplig studie bland diagnostiserade IBS-patienter på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg med goda resultat. PROIBS ses där som ett lovande alternativ för kostbehandling av personer med IBS.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR
Företag: Nordic Drugs AB
Produkt: PROIBS
Antal användare: 250 st
Cirkapris: 189 kr

Summering

I kapanjen för PROFIBS valdes 250 deltagare ut för att få testa och utvärdera PROIBS. Deltagarnas uppdrag var att följa rekommenderad dosering, dvs 1-2 påsar om dagen, under 4 veckors tid.

Resultatet för PROIBS blev ett positivt engagemang och nöjda deltagare, där hela 85 % av 169 deltagare som svarade på utvärderingsenkäten kan tänka sig att rekommendera PROIBS till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Tog PROIBS som akut hjälp vid kraftiga magsmärtor, och fick lindring inom bara några minuter. Fungerade över förväntan. Smaken var helt okej, utan bismak av läkemedel.”

”Jag är mycket nöjd och vill rekommendera denna produkt! Jag kommer fortsätta använda Probis som hjälper min mage på ett skonsamt och naturligt sätt.”

”Väldigt nöjd med produkten, fick främst ordning på uppblåsheten. Skulle rekommendera först och främst för uppblåshet.”

  • Antal deltagare diagnostiserade med IBS 56% 56%
  • Antal deltagare som kände till vad IBS är 96% 96%
  • Använde i mer än 14 dagar 54% 54%
  • Använde i 8-14 dagar 27% 27%
  • Gillade smaken? 76% 76%
  • Upplevde att vardagen blev bättre 73% 73%
  • Rekommenderar till en vän 86% 86%

Från sociala medier

Information om produkten

PROIBS är ett livsmedel för kostbehandling av IBS och orolig mage. Den innehåller ett växtextrakt benämnt AVH200® som bland annat genomgått en randomiserad placebostudie vid Sahlgrenska sjukhuset. Besvären hos vuxna personer med diagnosticerad IBS förbättrades klart när kosten kompletterades med AVH200 jämfört med placebo. Främst såg man minskade problem av obehag och den upplevda känslan av uppblåsthet då kosten kompletterades med AVH200. PROIBS ses som ett lovande alternativ för kostbehandling av personer med IBS.

PROIBS är klassat som ett livsmedel för speciella medicinska ändamål.

Förpackning och dosering

30 portioner á 3 g. 1-2 påsar om dagen löses i vatten till en dryck med citrussmak.

Viktigt

PROIBS är näringsmässigt inte ett komplett livsmedel och är inte lämplig att använda som enda näringskälla. Inga negativa effekter har uppmätts vid kostbehandling med produkten.

Har du långvariga eller besvärliga problem med magen bör du alltid prata med en läkare eller dietist för att få rätt diagnos och råd om behandling

Länkar

Köp PROIBS här!
www.alltomibs.se
www.magotarm.se

Hälsningar från företaget

Hej!

Vad roligt att du vill vara med och testa PROIBS!
Vi hoppas att dina besvär snart ska bli bättre.
Produkten finns att köpa på alla apotek.

Lycka till!
Hälsningar
NordicDrugs i Malmö

Share This