Resultat

Här kan du ta del av konsumenternas ärliga åsikter

RFSU Lust och Energi

/
400 deltagare fick testa RFSU Lust & Energi under 3 veckor. Deltagarna var män och kvinnor som haft minskad sexuell lust. Testdeltagarna visade stort engagemang och var mycket nöjda med resultatet. Hela 69 % av de 387 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Lust&Energi till en vän!

RFSU - Active Balance

/
300 kvinnor som upplever att de har återkommande besvär med underlivssvamp har fått möjligheten att testa och utvärdera RFSU Active Balance. Av dessa anser 93% av produkten är användarvänlig och hela 87% rekommenderar den. RFSU Active Balance är en unik patenterad probiotisk vaginaltablett som på ett naturligt sätt behandlar och förebygger svampinfektion. RFSU Active Balance minskar risken för återfall och kan även användas under graviditet och amning

Optive Fusion

/
200 testdeltagare fick testa Optive Fusion ögondroppar under 30 dagar. Testdeltagarna visade stort engagemang och var mycket nöjda med resultatet. Hela 86 % av de 168 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att Optive Fusion till en vän!

Winst Iron

/
100 testdeltagare fick testa Winst Iron järntillskott under 4 veckor. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 75 % av de 64 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Winst Iron till en vän!

Adapt Lugn

/
200 testdeltagare fick testa Adapt Lugn 2 veckor. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 82 % av de 151 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Adapt Lugn till en vän!

Hemor*Rite

/
200 testdeltagare fick testa Hemor*Rite heorrojdbehandling i en period om 10-14 dagar. Trots diverse strul med produktutskicken visade testdeltagarna ett stort engagemang och hela 84 % av de 121 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Hemor*Rite till en vän!

Klick Remoist Gel

/
463 deltagare fick testa Klick Remoist Gel under 4 veckor. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 85 % av de 335 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Klick Remoist Gel till en vän!

Coffee Slender

/
200 deltagare valdes ut för att testa Coffee Slender under 1 månad. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Av de 139 deltagarna som svarade på enkäten kan 66 % tänka sig att rekommendera Coffee Slender till en vän!

Oxytarm

/
200 deltagare valdes ut för att testa Oxytarm under 30 dagar. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 84 % av de 139 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Oxytarm till en vän!

Femineral

/
200 deltagare valdes ut för att testa Femineral flytande järn- och mineraltillskott under 25 dagar. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 83 % av de 166 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Femineral till en vän!

Bio-Chrom

/
100 deltagare valdes ut för att testa Bio-Chrom kosttillskott under 30 dagar. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 81 % av de 78 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Bio-Chrom till en vän!

Frukt & Fiber

/
200 deltagare valdes ut för att testa Frukt & Fiber tuggtärningar under 2 veckor. Testdeltagarna visade stort engagemang och var nöjda med resultatet. Hela 80 % av de 163 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Frukt & Fiber till en vän!

Daylong solskydd

/
50 deltagare valdes ut att testa solskyddet Daylong ultra face SPF 25 under 2 veckor. Stort engagemang och mycket nöjda deltagare blev resumén för Daylong solskydd. Dess konsistens och goda doft är två av anledningarna till att hela 95 % av 37 deltagare kan tänka sig att rekommendera Daylong ultra face SPF 25 till en vän!

SiderAL Forte

/
100 deltagare valdes ut att testa SiderAL Forte järntillskott under 30 dagar. Testdeltagarna visade stort engagemang och var mycket nöjda med resultatet. Hela 94 % av de 77 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera SiderAL Forte järntillskott till en vän!

Ellen intimcreme

/
200 deltagare valdes ut för att testa Ellen probiotisk utvärtes intimcreme under 2 veckor. Testdeltagarna visade stort engagemang och var mycket nöjda med resultatet. Hela 91 % av de 163 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera Ellen intimcreme till en vän!

A-creme

/
200 deltagare valdes ut att få testa och utvärdera den skonsamma och välbeprövade A-creme under 3 veckors tid. Det blev ett fantastiskt engagemang i sociala kanaler och många positiva kommentarer för Baltex A-creme! Hela 92 % av de 184 deltagare som svarade på utvärderingsenkäten kan tänka sig att rekommendera A-Creme till en vän!

PROIBS

/
250 deltagare valdes ut för att få testa och utvärdera PROIBS. Deltagarnas uppdrag var att följa rekommenderad dosering, dvs 1-2 påsar om dagen, under 4 veckors tid. Resultatet för PROIBS blev ett positivt engagemang och nöjda deltagare, där hela 85 % av 169 deltagare som svarade på utvärderingsenkäten kan tänka sig att rekommendera PROIBS till en vän!

Freestyle Libre

/
I kampanjen för Freestyle Libre valdes 30 deltagare ut för att få testa och utvärdera Freestyle Libre blodsockermätare under 2 veckors tid. Det blev ett enormt engagemang och mycket nöjda deltagare efter att kampanjen var avslutad. Hela 100 % av 30 deltagare kan tänka sig att rekommendera Freestyle Libre blodsockermätare till en vän!

Celiac glutenintoleranstest

/
I kampanjen för Celiaki glutenintoleranstest valdes 150 deltagare ut för att få testa och utvärdera FindOut Diagnostics. Stort engagemang och mycket nöjda deltagare blev resumén för FindOut Diagnostics Celiac-test. Hela 96 % av 105 deltagare som svarade på utvärderingsenkäten kan tänka sig att rekommendera Celiac test till en vän!

Tearsagain Sensitive

/
I kampanjen för Tearsagain ögonspray valdes 100 deltagare ut för att få testa och utvärdera Tearsagain sensitive under 4 veckor. Stort engagemang och mycket nöjda deltagare blev resumén för Tearsagain Sensitive. Hela 80 % av 82 deltagare kan tänka sig att rekommendera Tearsagain Sensitive till en vän!

Hårkontroll Boost

/
I kampanjen för Hårkontroll Boost valdes 100 deltagare ut för att följa det rekommenderade dagliga intaget om 2 tabletter per dag under 2 månader. Hårkontroll Boost genererade ett stort engagemang och mycket nöjda deltagare. Hela 80 % av 71 deltagare kan tänka sig att rekommendera Hårkontroll Boost till en vän!

Slanka soppor och shakes

/
I kampanjen för Slanka soppor och shakes valdes 40 deltagare ut för att få testa och utvärdera Slanka Sveriges soppor och shakes. Det blev ett stort engagemang och mycket nöjda deltagare för Slanka Sveriges kampanj för viktminskning. Hela 86 % av 39 deltagare som svarade på utvärderingsenkäten kan tänka sig att rekommendera Slankas soppor och shakes till en vän!