RFSU-Active Balance

300 kvinnor som upplever att de har återkommande besvär med underlivssvamp har fått möjligheten att testa och utvärdera RFSU Active Balance. Deltagarna var mycket nöjda med resultaten och hela 87% väljer att rekommendera produkten. 93% ansåg även att produkten är användarvänlig.

RFSU Active Balance är en unik patenterad probiotisk vaginaltablett som på ett naturligt sätt behandlar och förebygger svampinfektion. RFSU Active Balance minskar risken för återfall och kan även användas under graviditet och amning.

Symptom vid svampinfektion i underlivet är klåda, sveda, irritation, torrhetskänsla och rodnande slemhinnor och svullna blygdläppar. Luktfri, vit och grynig flytning kan förekomma.

Hur använder man RFSU Active Balance?
En vaginal tablett per dag appliceras vaginalt i sju dagar. Därefter appliceras en vaginal tablett per vecka i tre veckor.
Behandlingen tar totalt 4 veckor.

Vaginal tablett appliceras så djupt som möjligt och därför rekommenderas det att utföra behandlingen på kvällen, liggandes i sängen.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR
Företag: RFSU AB
Produkt: RFSU Active Balance
Marknadspris: 149 kr
Antal deltagare: 300

Undersökningen genomfördes av Hälsopanelen i uppdrag av RFSU Produkter AB och var utan kostnad för deltagarna.

Deltagarna applicerade en vaginal tablett i sju dagar och därefter applicerades en tablett per vecka i tre veckor.
Tabletten applicerades så djupt som möjligt och därför rekommenderades det att utföra behandlingen på kvällen, liggandes i sängen
Behandlingen tog totalt 4 veckor.

#Hälsopanelen #HpRFSU Active Balance #Svampfri #Snippsnack #RFSUprodukter #RFSU Active Balance

Så tyckte deltagarna

 

Rekommenderar

”Helt klart den bästa av de produkter mot underlivssvamp jag har provat. Kommer förmodligen att hålla mig till detta märke när jag känner att besvären kan komma” – Paula 50 år

”En positiv upplevelse, känns som att svampen håller sig borta när man fortsätter behandlingen med 1 tablett i veckan! Väldigt positiv till Active Balance!” – Marie 44 år

Bra och effektive. Lätt att applicera – Helen 25 år

 

Rekommenderar inte

”Den skulle ha aplikator som hjälper att placera tablett” – Sofia 68 år

Av dem som inte rekommenderat produkten fanns det enbart en kommentar om varför.

  • Har du fullföljt behandlingen med Active Balance? 92% 92%
  • Minskade eller blev helt fri från symptomen? 94% 94%
  • Fri från biverkningar i samband med behandlingen? 90% 90%
  • Var Active Balance lätt att använda? 93% 93%
  • Motsvarande Active Balance dina förväntningar? 86% 86%
  • Kan du tänka dig att köpa Active Balance för 149 kr? 72% 72%
  • Kan du tänka dig att fortsätta använda Active Balance? 81% 81%
  • Kan du tänka dig att rekommendera Active Balance till en vän? 87% 87%

Från sociala medier

Information om produkten

Vad är RFSU Active Balance?

RFSU Active Balance Acticand™ 30 är en dubbelverkande unik, patenterad probiotisk vaginaltablett som på ett helt naturligt sätt behandlar och förebygger svampinfektion.

Hur fungerar RFSU Active Balance?

Genom att föra in vaginaltabletten i slidan tillförs laktobaciller som sänker pH värdet och bildar en barriär mot jästsvampar. RFSU Active Balance Acticand™30 tillför levande probiotiska laktobaciller som är ”snälla” bakterier som finns naturligt i underlivets ekosystem och som hjälper till att förebygga infektioner.
Det innebär att du på ett helt naturligt sätt inom 48 h behandlar svampinfektion i underlivet och att laktobacillerna verkar förebyggande för en balanserad, normal bakterieflora, vilken är grunden till ett friskt underliv.
RFSU Active Balance Acticand™30 har en unik formula som hjälper till att snabbt ta upp de aktiva Lactobacillus Fermentum LF 10 och Lactobacillus Acidophilus LA 02 i slidan. Laktobaccillerna sänker pH-värdet och bildar en barriär mot jästsvampar.

Hur ska jag använda den?

Använd som behandlande kur vid svampinfektion i underlivet. Börja med att ta en vaginal tablett i 7 dagar. Därefter tar du en vaginal tablett i veckan under 3 veckor. RFSU Active Balance kan användas under graviditet, amning samt även under menstruation.
Vaginal tablett appliceras så djupt som möjligt i slidan och därför rekommenderas det att utföra behandlingen liggandes i sängen, förslagsvis vid läggdags. Vaginaltabletten har lösts upp helt inom 30 minuter. Du behöver inte ligga ner under hela den tiden.
OBS! Tabletten ska ej sväljas.

Mer information om produkten hittar du genom att klicka här

Share This