SiderAL Forte

94 % av testdeltagarna skulle rekommendera SiderAL Forte för en vän!

SiderAL Forte är ett järn- och C-vitamintillskott. En ny patenterad teknik täcker järnet med ett fetthölje, som säkerställer ett högt upptag av järnet i kroppen samtidigt som eventuella magbesvär kan undvikas.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Renapharma AB
Produkt: SiderAL Forte, Liposomialt järn
Antal användare: 100 st
Cirkapris: 299 kr

Summering

I kampanjen för SiderAL Forte järntillskott valdes 100 deltagare ut för att få testa och utvärdera järntillskotten under 30 dagars tid. Rekommenderat var 1 kapsel per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Testdeltagarna visade stort engagemang och var mycket nöjda med resultatet. Hela 94 % av de 77 deltagarna som svarade på enkäten kan tänka sig att rekommendera SiderAL Forte järntillskott till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Första järntillskottet jag provat som inte påverkar magen, helt fantastiskt!”

”Första gången jag upplevt att magen inte krånglat samtidigt som jag tagit järntillskott. Positiv påverkan på HB dessutom, vilket inte kan tillskrivas alla järntillskott.”

”Skönt att inte bli förstoppad. Härligt att även känna sig piggare. Perfekt som blodgivare”

  • Piggare/mer energi 71% 71%
  • Piggare/mer energi 73% 73%
  • Kan tänka sig fortsätta att använda 91% 91%
  • Rekommenderar till en vän 94% 94%

Från sociala medier

Information om produkten

Järn är ett grundämne som kroppen inte kan tillverka själv, men det är viktigt att vi får i oss det för att kunna hålla en normal fysisk aktivitet. Vid järnbrist kan symtomen vara diffusa och komma smygande. Tecken på järnbrist kan bland annat vara trötthet som inte går över trots vila och sömn, andfåddhet och hjärtklappning.

Vilka drabbas av järnbrist?

Kvinnor är särskilt utsatta att drabbas av järnbrist, mycket på grund av menstruationerna. Under menstruationen förlorar man dagligen 1-2 mg järn. Förutom menstruationen har kvinnor större behov av järn vid graviditet och fosterutveckling.

Intensiv träning kan också ge upphov till järnbrist, även blodgivare och personer som lider av vissa sjukdomar kan ha ett ökat behov av järn.

Varför ska jag använda SiderAL Forte?

SiderAL Forte är ett nytt Järn- och C-vitamintillskott. Det är ett innovativt kosttillskott som är framtaget för att användas i perioder i livet då det finns ett ökat behov av järn som komplement till en varierad kost.

I SiderAL Forte är järnet täckt av ett fetthölje som gör att järnet inte kommer i kontakt med tarmslemhinnan, istället passerar det magsäcken och tas upp direkt i tarmen. På så sätt kan man undvika eventuella obehag i magen. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Några fördelar med SiderAL Forte:

+ Väl tolererat

+ Hög absorptionsförmåga

+ Hög biotillgänglighet

+ Glutenfri: Lämplig för glutenintolerant

Länkar:

www.sideral.se

www.renapharma.se

www.apotea.se 

Hälsningar från Rena Pharma

Ett stort tack till alla er som engagerat er i utvärderingen av detta innovativa järntillskott här på Hälsopanelen.

Vi är glada för att många fått nytta av SiderAL Forte, hjälp gärna oss och andra med behov av järn genom att dela med er av resultatet.

Vänlig Hälsning,
Henrik Sahl
Produktchef, Renapharma AB

Share This