Winst Iron

75 % av testdeltagarna skulle rekommendera Winst Iron till en vän!

Winst Iron är ett koncentrerat järntillskott som löses upp på tungan med en uppfriskande smak av apelsin. Den munsönderfallande formulan beskrivs ge tabletten ökad biotillgänglighet och snabbare absorption från munhåla, strupe och svalg. Järn tillsammans med C-vitamin och folsyra bidrar till kroppens upptag av järn. Winst Iron är även glutenfri.

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Innovative Health Sweden AB
Produkt: Winst Iron
Antal användare: 100 st
Cirkapris: 230 kr

Summering

I kampanjen för Winst Iron valdes 100 deltagare ut för att få testa och utvärdera Winst Iron järntillskott under 4 veckor. Av dessa var det 64 stycken som svarade på utvärderingsenkäten.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Winst Iron. Att tabletten löses upp på tungan och att den inte gav några magbiverningar är två av anledningarna till att hela 75 % av deltagarna kan tänka sig att rekommendera Winst Iron järntillskott till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Väldigt spännande produkt! Perfekt för oss kvinnor. Tack för att jag fick testa!”

”Järntabletter som fungerade bra utan påverkan på magen. Smälter fort och lätt utan otäcka smaker. Nåt att fortsätta med.”

”Mycket nöjd med produkten. Jag kände mig starkare och piggare efter en vecka. Har haft mindre huvudvärk. Jag var skeptiskt men tabletterna funkade väldigt bra.”

  • Upplevde behandlingen som bra eller mycket bra 81% 81%
  • Fungerade bra eller mycket bra att tablett löstes upp i tungan 82% 82%
  • God eller mycket god smak 88% 88%
  • Förbättrad kvalitet på hud, naglar och hår 31% 31%
  • Fick inga magbiverningar 78% 78%
  • Ökad energi/lust 42% 42%
  • Kan tänka sig använda igen 69% 69%
  • Rekommenderar till en vän 75% 75%

Från sociala medier

Information om Winst Iron

Winst Iron

Järnbrist är särskilt förekommande hos kvinnor, en stor del på grund av menstruationen. Mellan 15-30 % av alla kvinnor i Sverige lider av anemi i olika grader vilket visar sig i bland annat trötthet, matthet och andfåddhet.

Kroppen kan inte själv tillverka järn och det är därför viktigt att vi själva ser till att få i oss detta grundämne för att kunna fortsätta leva ett normalt fysiskt liv.

Winst Iron är ett munsönderfallande järntillskott som placeras på tungan och inom några minuter är tabletten upplöst. Den munsönderfallande formulan beskrivs ge tabletten ökad biotillgänglighet och snabbare absorption från munhåla, strupe och svalg.

Ingredienser: järn (järnfumarate), C-vitamin (askorbinsyra), folsyra (Pteroylglutaminsyra), fyllnadsmedel (mannitol, crospovidone, mikrokristallin cellulosa, sorbitol, kiseldioxid, PVP/VA copolymer), smakämnen (naturlig apelsinarom), surhetsreglerande medel (citronsyra), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), sötningsmedel (sukralos, neohesperidin, taumatin).

Hälsningar från Innovative Health Sweden AB

Innovative Health Sweden AB tackar så hjärtligt för engagemang och utvärdering av Winst Iron och ett speciellt tack till er som utförde Era labbtester. Önskar Er hjärtligt lycka till framöver.

Vid beställning av Winst Iron, kontakta oss på info@winstseries.com och uppge för- och efternamn så får Ni köpa
1 månads behandling av Winst för
100 kr (normalpris 230 kr).

Med vänlig hälsning,
Sofia Friberg
VD Innovative Health Sweden AB

Share This