Det ska vara gott, spännande och nyttigt. Här samlar vi våra allra godaste recept till det mest älskade vi har. Vill du dela med dig av goda recept? Hör gärna av dig här.
Spenatstuvning med tillbehör
Ingredienser:
- 300 g fryst hackad spenat
- 15 g mjöl
- 1 dl vatten
- 1/2 grönsaksbuljongtärning
- 50 g crème fraîche
- Salt, pepper och lite aromat
Värm upp spenaten i en gryta med buljongtärningen. När spenaten är tinad gör en redning av vatten och mjöl och häll i under omrörning. Till sätt Crème fraîche och smaka av med kryddor.
Tillbehör:
- 1 st chorizo (ca 100 g)
- 100 g keso
- 3 hårdkokta ägg
Stek chorizon i fina skivor i en stekpanna. Lägg dem sedan i spenatstuvningen tillsammans med keso och delade ägghalvor.
Ni hittar mer inspiration och goda matrecept på recept.com