Adapt Lugn

82 % av testdeltagarna skulle rekommendera Adapt Lugn till en vän!

Adapt Lugn är ett nytt, djupverkande egenvårdsmedel som verkar både för hela kroppen och på cellnivå. Adapt Lugn bidrar även till nervsystemets normala funktion vid stress, samt medverkar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, speciellt kortisol som är ett stresshormon.

Adapt Lugn är snabbverkande och ger effekter som normal psykisk funktion, känslomässig balans och antistress.

 

LÄS MER OM TESTET GENOM ATT KLICKA HÄR

Företag: Svenska Örtmedicinska Institutet AB
Produkt: Adapt Lugn
Antal användare: 200 st
Cirkapris: 139-285 kr

Summering

I kampanjen för Adapt Lugn valdes 200 deltagare ut för att få testa och utvärdera Adapt Lugn djupverkande egenvårdsmedel under 2 veckor. Av dessa var det 151 stycken som svarade på utvärderingsenkäten.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Adapt Lugn. Att man somnade lättare om kvällarna och fick en god natts sömn är två av anledningarna till att hela 82 % av deltagarna kan tänka sig att rekommendera Adapt Lugn till en vän!

Så tyckte deltagarna

”Var ganska skeptiskt men den funkar!! Varje kväll värmer jag lite vatten på spisen och blandar med Adapt Lugn….sätter mig till rätta i soffan o dricker min kopp. Smakar gott och lugnet infinner sig :-)”

”Positivt överraskad då jag inte riktigt trodde på det här.”

”Mår helt enkelt bättre! Kan varmt rekommendera adapt lugn! Känner mig lugnare och mer fokuserad.”

  • Mindre stressad under dagen 60% 60%
  • Somnade lättare vid sänggående 76% 76%
  • Sover gott och känner sig sedan utvilad 64% 64%
  • Kan tänka sig använda igen 78% 78%
  • Rekommenderar till en vän 82% 82%

Från sociala medier

Information om produkten

Adapt Lugn

Adapt Lugn är ett djupverkande egenvårdsmedel som verkar både för hela kroppen och på cellnivå. Adapt Lugn bidrar även till nervsystemets normala funktion vid stress, samt medverkar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, speciellt kortisol som är ett stresshormon.

En del av ADAPT-serien

Adapt Lugn ingår i en produktserie av tre ”Adapt-produkter”. ADAPT-serien är utvecklad i samarbete med välkända forskare inom biomedicin vid olika universitet och institutioner. Utvecklingen startade inom rymdmedicin, och fortsatte bland elitidrottare. Resultaten var så entydiga, och effekterna så märkbara, att adaptogener blivit en naturlig del av det dagliga rekommenderade kostintaget för såväl kosmonauter och astronauter, som idrottare och den vanlige människan. Hela Adapt-serien passar ihop.

Minska den dagliga stressen och sov gott.

-Starta morgonen med Adapt Life – din energikick.

-Ta Adapt Sport inför krävande situationer och träning.

-Avsluta dagen med Adapt Lugn – och sov gott!

Ingredienser

Svartvinbärsjuice, mörk sirap, stabiliseringsmedel (vegetabilisk glycerol), kamomillte, patenterat komplex framställt av  rysk rot, rosenrot, schisandrafrukt och pantotensyra (vitamin B5), samt indisk ginseng, koreansk ginseng, magnesium, naturligt aromämne, konserveringsmedel (kalimsorbat och natriumbensoat).

Adapt Lugn kommer att säljas som
Flaska om 200 ml (145 kr)
Flaska 500 ml (280 kr)
Kapslar i ask med 60 stycken (245 kr).

Länkar

webshop.shi.se

www.halsokraft.se

Hälsningar från Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Hej och Tack!

Ett stort tack till er som provat vår fina produkt Adapt Lugn. Vi är jätteglada över era kommentarer och tar till oss allt ni skriver. Det är härligt att höra att flertalet av er fått så goda effekter – Adapt Lugn är verkligen fantastisk!! Personligen sover jag alltid gott hela natten när jag tar den, samt att jag drömmer så härligt!!

Ett stort tack till er alla!

Soliga och varma hälsningar,
Christina Holm
Svenska Örtmedicinska Institutet AB

Share This