Core EAA test och recension

Jag gillar att dricka aminosyror när jag tränar och då brukar jag vanligtvis välja BCAA från Gymgrossisten (Denna). Men jag har på senaste tiden testat mig fram och använder numera EAA vanligtvis. Alltså alla de essentiella aminosyrorna. Det känns bättre enligt mig. Mitt senaste köp är från Svenskt Kosttillskott, nämligen ”Core EAA Powder” som jag tänkte skriva om nu!

Min recension

Det jag gillar allra mest med detta pulver är att det finns att välja i så många olika smaker! Alla jag testat är riktigt goda också, stor tumme upp för det! Min favoritsmak är sura cola nappar 😀 Många EAA ska smaka rätt illa vad jag hört och att det var mycket värre för i tiden. Så det är ett mycket bra betyg från min sida att denna är god.

Man ska ta en skopa (11g) med minst 3dl vatten före träning och samma efter träning. Jag tar det aldrig utanför ina träningspass. Väljer isf proteinpulver eller kvarg istället.

Priset är också bra jämfört med andra aminosyror jag köpt. Dock bör man köpa det i storpack för att verkligen få det billigt. Jag hade dock velat kunna köpa det i en ännu större förpackning, istället för flera små burkar. Kämnns bättre för miljön och kanske kan bli billigare då också.

Mitt betyg, 9,5/10

  • + Goda smaker
  • + Bra pris
  • – Finns ej i större förpackning (gärna 0,8-1 kilo)

Här kan ni köpa det!