Dags att förnya träningsrutinen?

Känner du att det börjar bli lite trist med samma gamla träning? Är du ute efter något nytt och fräscht? Bra! Det är alltid kul att ändra om lite i sina träningsrutiner och dessutom är det bra för kroppen. Det behöver inte innebära att man kickar igång med det nyaste och mest trendiga, utan det kan vara en gammal goding som man helt enkelt inte testat än.

Att träna utomhus – två flugor i en smäll

Många tränar utomhus och kör på gamla bra grejer som terränglöpning, orientering med mera och det är kanon. Yngre personer vistas mer på gym ön i skog och mark, men det är viktigt att tänka lite utanför ens bekvämlighets-box ibland. Varför inte skippa gymmet en dag och byta det mot en härlig runda utomhus? Det kommer du att bli tacksam för vid ett senare tillfälle, det är nämligen på det viset att frisk luft gör oss gott.

Träna utomhus :)

Börjar det kännas trist och utan utmaningar?

När man har tränar regelbundet kan det bli så att man tycker att det känns lite trist ibland. Det är inte konstigt att man tröttnar emellanåt, det är ju samma sak med viss mat eller andra saker också. Man tröttnar helt enkelt ibland och då är det klokt att ändra sina rutiner så att man får in lite nytt blod i sitt liv. Enligt forskning tar det 66 dagar att förändra ett beteende, så varför inte börja direkt!